Over ons

Websites

Wij maken het digitale uithangbord voor je organisatie. We zorgen ervoor dat de website, de visie en missie van je organisatie uitstraalt. Met oog voor design en uw doelgroep.

Webshops

Een webshop heeft een doel, dat is conversie! Met dat in het achterhoofd ontwerpen en realiseren wij je webshop. Daarbij zijn je doelen en de doelgroep het allerbelangrijkste.

Online marketing

Goede vindbaarheid voor je online producten is super belangrijk tegenwoordig. Door de vele online concurrentie wordt het nog belangrijker. Wij helpen hierbij, denk daarbij aan SEO, SEA en social media.

Krijn van de Kerkhof
Krijn van de Kerkhof, eigenaar

Welkom bij Good Online

Samen, online en resultaat zijn zomaar wat woorden die bij ons passen. We willen samen met jou als partner tot een eindresultaat komen waar we trots op zijn. Maar trots zijn is natuurlijk niet genoeg, het belangrijkste is dat het een resultaat is wat voldoet aan de doelen die we samen vooraf bepalen. Hierbij grijpen we alle online mogelijkheden aan om die resultaten te bereiken. We worden gemotiveerd van alles wat online is. Een aantal van onze speerpunten:

  • Afspraak is afspraak
  • Samen voor het beste resultaat
  • Digitaal in alles wat we doen
  • Problemen bestaan niet, oplossingen wel

Waarom Good online?

We zijn een bedrijf met aandacht voor jou en je organisatie. Je doelen komen daarbij op de eerste plaats, en het is voor ons de uitdaging om je doelen na te streven met alle mogelijke online media.

Goede vindbaarheid in Google

We zorgen ervoor dat je website of webshop goed vindbaar is in Google. Daarnaast hebben we ook de expertise om social media voor je in te richten.

Design wat aansluit bij de doelen van je organisatie

Om de doelen van je organisatie na te streven is het belangrijk dat het design van je website of webshop daar goed bij aansluit.

Goed werkende techniek

De drijvende kracht achter websites en webshop is de techniek. Wij zorgen ervoor dat je website of webshop technisch goed in elkaar zit en goed presteert.

Makkelijk te beheren

De websites en webshops die we maken zijn makkelijk te beheren door jouzelf of je organisatie. Er wordt tijdens de nazorg natuurlijk voor gezorgd dat het beheren makkelijk wordt gemaakt.

Wij staan altijd voor u klaar

Zijn er vragen of opmerkingen. Wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en onverwachte problemen op te lossen.

Bezoekers worden klanten

Het is ons doel om de bezoekers van uw website of webshop klant te laten worden. Daarbij houden we rekening met de potentiële en huidige klanten die je organisatie wil bereiken met de website of de webshop.

Zin in een kop koffie of thee?

Maak kennis met ons!

Of stel gewoon een vraag ;-)

Neem contact op

Wat onze klanten vinden

MacFix recentie
Jos van de Kerkhof
Eigenaar MacFix

De samenwerking met Good Online was super. Door hun flexibele werkwijze staat er een super website die door hun ontworpen en gerealiseerd is. Bedankt!

Moods Beauty recentie
Bonny Thomassen
Eigenaar Moods Beauty

Een website met een webshop en online acedemy erachter is fantastisch geworden. Dit allemaal is voor mij als leek makkelijk te beheren. Ik ben super blij met het eindresultaat, hier kan ik zeker mee vooruit.